Zaterdag 21 januari ondersteunden studenten van CIOS Sittard Venlo en CIOS Haarlem Hoofddorp de wereldwijde fitnesrace ‘Hyrox Maastricht’, een indoor competitie waarbij functionele oefeningen en uithoudingsvermogen gecombineerd worden.

CIOS studenten in de jury

Als jurylid controleerden en begeleidden de studenten de deelnemers van de indoor competitie en stimuleerden zij hen tot top prestaties. Vier studenten van CIOS Haarlem Hoofddorp hebben meegewerkt als hoofd jurylid. Zij zorgden onder andere ook voor de juiste gewichten en controleerden dat de oefeningen juist werden uitgevoerd. Een leerervaring op topniveau!

Docenten in actie

Ook namen er een aantal docenten van CIOS Haarlem Hoofddorp, CIOS Arnhem en CIOS Zuidwest-Nederland deel aan het evenement. De competitie begon met 1 km rennen, gevolgd door 1 functionele oefening. Deze reeks werd met 8 keer herhaald.

Het was een sportieve en verbindende dag voor alle partijen, waarbij de toonaangevende organisator van deze fitness events op succesvolle wijze samenwerkt met CIOSNL, de gangmaker van sport en bewegen!