Op dinsdag 2 april kwamen 75 studenten van CIOS-vestigingen uit het hele land bijeen op het prachtige sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem, gastheer voor de CIOSNL Studentendag. De sfeer was bruisend en de energie was voelbaar terwijl de studenten samenkwamen om elkaar te ontmoeten, te inspireren en vooral actief te zijn.

Het maakte niet uit welke CIOS-vestiging de studenten vertegenwoordigden; één ding was duidelijk – hun passie voor sport en beweging verbond hen allen. Zoals een van de studenten treffend opmerkte: “Het maakt niet vanuit welke CIOS je komt, eigenlijk verschillen we niet van elkaar” – Liam Hazel.

De CIOSNL Studentendag stond bol van activiteiten die gericht waren op teambuilding en plezier. Onder begeleiding van Young Impact werkten de studenten samen in gemengde groepen aan uitdagende opdrachten. Ook werden er sportieve activiteiten zoals padel, speedsoccer, archery tag en BMX op de nieuwe pumptrackbaan georganiseerd.

Naast de fysieke uitdagingen was er ook aandacht voor mentale en fysieke weerbaarheid. Wouter Smit (Wutru) gaf een boeiende workshop waarin hij zijn kennis deelde en de studenten inspireerde over mentale en fysieke weerbaarheid.

Het was overduidelijk dat deze CIOSNL Studentendag een succes was. Over twee jaar zal een andere CIOS-vestiging de eer hebben om deze inspirerende dag te hosten, waarbij de sterke band tussen de verschillende locaties opnieuw zal worden benadrukt.